Yritys

Suomalainen valaisinvalmistaja

M-Light Oy on kotimainen perheyritys, joka kuuluu osaksi Suomalaista Hahle konsernia. Suunnittelemme ja valmistamme valaisimet tuotantoyksikössämme Muuramessa lähes 20-vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kiinteästi asennettavat sisä- ja ulkovalaisimet sekä vaativien tilojen valaisimet. M-Light Oy tekee yhteistyötä suurten Eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa, joka mahdollistaa suurten sekä vaativien projektien toteuttamisen tuotteillamme. Kaikki tuotteemme on valmistettu tarkkojen EU:n kriteerien mukaisesti sekä tuotteissamme on huomioitu Pohjoismaiset olosuhteet.

Asiakaslähtöistä toimintaa

Meille asiakaslähtöinen toiminta on todella tärkeää ja siksi tuotekehittelyssä asennusystävällisyys on tärkeimpiä kriteerejä. Tarvittaessa voimme myös kustomoida tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan sekä valmistaa valaisimia mittatilauksena erikoiskohteisiin. Olemme myös huomioineet, että varaosien saatavuus on taattu.

Tavoitteenamme on toimia alalla innovatiivisesti ja pysyä aallon harjalla. Suunnittelussa ja valmistuksessa painotamme tuotteiden lujaa laatua, turvallisuutta sekä kustannus- ja energiatehokkuutta. 

Tuotteemme on suunniteltu ympäristöystävällisesti.

Yhteistyössä